ASTIN Prestige dørprofiler

ASTIN Prestige er vår siste nyvinning innen vår skyvedørsvirksomhet. Dette er et premium produkt, men til en akseptabel pris. Profilene er børstet, og deretter polert, noe som gir de et eksklusivt utseende og lengere varighet. I tillegg vil fingermerker og riper nesten ikke være synlige på profilene.
I vårt utvalg av ASTIN Prestige dørprofiler vi har nå 2 profiler i 4 basisfarger – sølv, gull, champagne og mørk bronse. Profilene kan også fås ifarger fra vårt RAL fargekart, samt i over 60 treimmitasjoner ( kun profilene TOWER; IDEA og COSMO). I profilene kan det benyttes forskjellige materiale i 4, 6 eller 10 mm tykkelse. I COSMO profilen kan det også benyttes 18 mm materiale. Ved behov kan det også skaffes 18 mm materiale til de andre profilene. De forskjellige materialalternativene finner du under linken ”DØRFYLLINGER”.


Til hver profil ligger hjulene innfelt i selve profilene, som gjør at den kan benyttes både til romdeling, pivotdør i tillegg til garderobedør. Sporet som hjulet går i på gulvet er dekket med en patentert dekklist, som gjør at skruer og hull fra monteringen ikke synes, og sluttproduktet fremstår som fint og stilrent. Alle dører er utstyrt med børster som gjør at døren stanser kontrollert og forsiktig.

 

Profiler

 

 

 

Prestige

Prestige

Elite

 

Elite

 

 

 

 

Farger

Sølv

Sølv

Matt Gull

Matt Gull

Champange

Champange

Cognac

Cognac